کمک به کودکان برای طلاق والدین: گفتارتوانگستر 09121623463
هزاران نفر از بچه ها استرس طلاق را در هر سال تجربه کنند. چگونگی واکنش آنها بستگی به سن، شخصیت و شرایط خاص از جدایی و روند طلاق دارد.
هر طلاق تاثیر متفاوتی در بچه ها خواهد داشت و همه مشابه هم نیستند و واکنش اولیه شامل: شوک، غم، نا امیدی، خشم و یا نگرانی است. اما بچه ها نیز می توانند قادر به مقابله با استرس باشند و انعطاف پذیر بوده و تحمل کنند.
🍄 مهم ترین نکته ای که پدر و مادرها می توانند برای کمک به بچه ها در این زمان انجام دهند عبارت است از:
💧درگیری قابل مشاهده، بحث های داغ را به دور از بچه ها نگه دارید.
💧به حداقل رساندن اختلال در امور روزمره بچه ها.
💧 محدود کردن صحبت های منفی وسرزنش با کودک در غیاب والد دیگر در خارج از منزل.
💧هر کدام از والدین ، حق زندگی کردن با کودک را داشته باشند و در زندگی کودک درگیر باشند.
💧بعد از طلاق، هر یک از طرفین نیاز به حمایت های عاطفی دارند دریغ از اینکه کودکشان هم به آنها نیاز دارند.
💧به محض اینکه والدین تصمیم به جدایی گرفتند بهتر است سریعا با کودک خود در مورد جدایی صحبت کنند البته بهتر است هر دو والد در جریان صحبت، حضور داشته باشند و باید عصبانیت و سرزنش و خشم خودشان را در حین صحبت کنترل کنند.
💧اگر چه بحث کردن در مورد طلاق به سن، بلوغ و خلق و خوی کودک بستگی دارد اما باید مراقب احساس کودک باشید زیرا کودکان ممکن است خودشان را مقصر جدایی والدین بدانند، نیاز است که به آنها اطمینان داده شود که آنها در جدایی والدین مقصر نیستند تا احساس عذاب وجدان پیدا نکنند.
💧باید به کودک اینگونه توضیح داده شود که گاهی اوقات بزرگ ترها با وجود اینکه عاشق هم هستند اما روش های متفاوتی برای زندگی کردن دارند و هر کدام از آنها ممکن است با روش دیگری مخالف باشد و باید به صورت جدا زندگی کنند اما به آن معنا نیست که همدیگر را دوست ندارند و حتی جدا شدن آنها باعث نمیشود که کودک تنها بماند، می تواند هر وقت که دوست داشته باشد هم پدر و هم مادر را ملاقات کند و او از عشق هردو والد محروم نیست و طلاق والدین متوجه کودک نیست.
💧باید به کودک اطلاعات کافی در مورد آماده شدن برای تغییرات آینده در زندگی ارائه دهید و صادقانه و در حد درک وی، سوالاتش را پاسخ دهید. البته در کودکان و نوجوانان بزرگ تر ممکن است سوالات بیشتری را بر اساس آنچه که آنها شنیده اند بپرسند در دادن پاسخ به آنها دقت کنید.
💧با بچه های کوچکتر، بهتر است ساده صحبت کرد، چیزی شبیه به این جمله بگویید: “مامان و بابا در حال رفتن به خانه های مختلف هستند تا جدا زندگی کنند به طوری که آنها قهر نیستند اما هر کدام شما را بسیار دوست دارند.”
behtarinalborz.ir
goftardarmanionline.ir
googleimage.ir
hamejaa.ir
medu-karaj.ir
siavashataee.ir
slpnews.ir
autismonline.ir
avalinkaraj.ir
behtarin-entekhab-karaj-siavashataee.ir
behtarinkaraj.ir
goftardarmanikaraj.ir
goftareravan.ir
google-map.ir
googlegame.ir
googlemovies.ir
karaj-medu.ir
kardarmanialborz.ir
kardarmanikaraj.ir
loknatclinic.ir
loknatshekan.ir
neurofeedbackalborz.ir
otalborz.ir
otkaraj.ir
pff-rhs.ir
pooyesh-dar-goftardarmani-karaj.ir
pooyesh-dar-kardarmani-karaj.ir
siavash-ataee.ir
slpkaraj.ir
slponline.ir
speech-therapy.ir
tjhvnvlhkd.ir