مرکز نروفیدبک گوهردشت سیاوش عطایی 09121623463:غذاهای کاهش دهنده کلسترول و پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی

, بهترین کرج درمان تلفظ در کرج , بهترین کرج بهترین کاردرمانی در کرج , بهترین کرج گفتاردرمانی کرج , بهترین کرج کاردرمانی البرز
مرکز نروفیدبک گوهردشت سیاوش عطایی 09121623463:غذاهای کاهش دهنده کلسترول و پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی

 

کاکائو ماده اصلی شکلات تلخ است. این ممکن است برای دوستداران شکلات خبر خوبی باشد اما واقعیت این است که تحقیقات ادعا می‌کنند که شکلات تلخ و کاکائو می‌تواند کلسترول LDL را کاهش دهد. در یک تحقیق، بزرگسالان سالم یک نوشیدنی کاکائویی را دو بار در روز به مدت یک ماه نوشیدند. آنها متوجه کاهش کلسترول بد به میزان ۰/۱۷ mmol/l (6/5 mg/dl) شدند. فشار خون آنها نیز کاهش یافت و در عوض کلسترول HDL افزایش پیدا کرد. کاکائو و شکلات تلخ ظاهرا از اکسیداسیون کلسترول بد در خون هم که علت اصلی بیماری قلبی است، پیشگیری می‌کنند. البته قند بالایی دارد که اثر منفی بر سلامت قلب دارد. به عبارت بهتر باید از کاکائو به تنهایی استفاده کنید یا شکلات تلخ را با درصد ۷۵ تا ۸۵ درصد یا بالاتر انتخاب کنید.

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: سیر
درمان طبیعی شوره سر
سیر از قرنها پیش به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده در آشپزی و همچنین به عنوان یک دارو مورد استفاده قرار می‌گرفت. این ماده حاوی ترکیبات گیاهی قدرتمندی از جمله آلیسین یعنی مهمترین ترکیب زیستی این ماده است. پژوهشها نشان می‌دهد که سیر کاهش دهنده فشار خون در افراد مبتلا به پر فشاری خون و ممکن است کاهش دهنده کلسترول LDL باشد اگر چه این اثر دوم قویتر است.

به دلیل اینکه برای دستیابی به این اثر محافظت کننده قلب، باید مقادیر زیادی از سیر مصرف شود، بسیاری از تحقیقات از مکملهای کاربردی استفاده می‌کنند که موثرتر از سایر مواد کاربردی سیر است.

ادامه مطلب  کلینیک درمان اختلالات یادگیری کرج عظیمیه میدان بهارستان خیابان لاله ۲

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: محصولات سویا
ادامامه
لوبیای سویا یک نوع حبوبات است که برای سلامت قلب مفید است. در حالی که نتایج تحقیقات متناقض است، تحقیقات اخیر مثبت است. تجزیه و تحلیل ۳۵ تحقیق مربوط به غذاهای حاوی سویا کلسترول LDL و کلسترول کلی را کاهش می‌دهد، همچنین کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. این اثر در افراد دارای کلسترول بالا قویتر است.

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: سبزیجات
هویج
سبزیجات بخشی از رژیم سلامت قلبی و جزو غذاهای کاهش دهنده کلسترول هستند. آنها غنی از فیبر و آنتی اکسیدان و کم کالری هستند که برای حفظ وزن سالم ضروری است. بعضی از سبزیجات بخصوص سرشار از پکتین هستند و همان فیبر کاهش دهنده کلسترول است که در سیب و پرتقال هم هست. سبزیجات غنی از فیبر شامل بامیه، بادمجان، هویج و سیب زمینی است. سبزیجات تعداد زیادی از ترکیبات گیاهی دارند که خواص سلامتی بسیاری دارند از جمله محافظت در برابر بیماری قلبی.

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: چای
چای ضد یبوست
چای ترکیبات گیاهی بسیاری دارد که سلامت قلب را ارتقا می‌دهد. اگر چه چای سبز بسیار مورد توجه گرفته است اما فواید چای سیاه و چای سفید خواص مشابه داشته و اثرات مفیدی برای سلامتی قلب دارند. دو تا از ترکیبات مفید اولیه در چای عبارتند از:

کاتچین: به فعال کردن اکسید نیتریک کمک می‌کند که برای سلامت فشار خون مهم است. همچنین از سنتز کلسترول جذب آن جلوگیری می‌کند و از لخته خون پیشگیری می‌کند.
کوئرستین: ممکن است عملکرد رگهای خونی را بهبود دهد و التهاب را کاهش دهد.
اگر چه بیشتر مطالعات مربوط به چای همراه با کاهش کلسترول کلی و کلسترول بد، پژوهش را همراه با اثرات آن روی کلسترول خوب و فشار خون ترکیب کرده‌اند.

ادامه مطلب  ورژن لکنت شکن جدید دیجیتال و درمان قطعی و پایدار لکنت زبان |مراکز اختلالات یادگیری استان مرکزی

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: سبزیجات با برگ تیره
غذاهای کاهش دهنده کلسترول
اگر چه همه سبزیجات برای قلب شما خوب هستند، سبزیجات برگ تیره به طور ویژه‌ای مفید هستند. سبزیجات برگ تیره همانند کیل، اسفناج حاوی لوتئین و سایر کاروتنوئیدها هستند که با کاهش بیماری قلبی ارتباط دارند. کاروتنوئیدها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند تا رادیکالهای آزاد مضر را که می‌توانند منجر به سخت شدن عروق می‌شود، از بین می‌برند. سبزیجات برگ تیره ممکن است به کاهش کلسترول بوسیله اتصال به اسیدهای صفراوی کمک کنند و بدن شما کلسترول بیشتری را دفع می‌کند. یک تحقیق نشان داد که لوتئین باعث کاهش سطح کلسترول LDL اکسید شده می‌شود و می‌تواند باعث جلوگیری از اتصال کلسترول به دیواره‌های شریانی شود.

غذاهای کاهش دهنده کلسترول: روغن زیتون فوق بکر
روغن ضد سرطان
یکی از مهمترین غذاها در رژیم غذایی مدیترانه‌ای مخصوص سلامت قلب، روغن زیتون فوق بکر است. در یک تحقیق ۵ ساله بر روی بزرگسالان در معرض خطر بیماری قلبی، افراد روزانه ۴ قاشق غذاخوری در روز روغن فوق بکر را در طی یک رژیم غذایی مدیترانه‌ایی مصرف می‌کردند. گروه روغن زیتون ۳۰ درصد کاهش رویدادهای قلبی مهم همانند سکته و حمله قلبی در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی کم چرب مصرف کردند، داشتند.

روغن زیتون منبع غنی اسیدهای چرب غیر اشباع است، نوعی از چربی که معمولا به افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد کمک می‌کند. همچنین منبع پلی فنلهاست که التهاب را کاهش داده و از بیماری قلبی جلوگیری کنند.

کلام آخر
کلسترول بالا علت اصلی بیماری قلبی است. خوشبختانه شما می‌توانید از این خطر بوسیله غذاهای کاهش دهنده کلسترول در رژیم غذایی‌تان کاهش دهید. افزایش مصرف این غذاها شما را در مسیر یک رژیم غذایی متعادل قرار خواهد داد و سلامت قلب شما را حفظ خواهد کرد.

ادامه مطلب  معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار می کند

ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: healthline

آغاز امامت امام زمان (عج)عکس هایی دیدنی از عشق مادری در حیوانات (عشق در حیوانات) عکس هایی دیدنی از عشق مادری در حیوانات (عشق در حیوانات)مهدی گاوزن در حال کمک رسانی به زلزله زدگان (فیلم) مهدی گاوزن در حال کمک رسانی به زلزله زدگان siavashataee.ir

Related posts